29-12-14

Winter wonder land of barre koude....

Winter kan twee dingen betekenen ..... vanachter een raam  sprookjesachtige  beelden, mooie plaatjes....  maar ook koude ...ellende en lange nachten die bitter kunnen zijn.

Als je daar nog eens honger bij hebt....

Gelukkig hebben onze diertjes daar weinig  last van,  lekker vanachter het raam op de  vensterbank liggen genieten van hun warme buik en een slaapje doen.

Als iedereen nou eens  goed voor zijn dieren zou zorgen.....dan waren er geen sukkelaars meer.... begin bij jezelf en je verbetert de wereld....

Misschien een gouden tip voor een nieuw begin van 2015 ?

Dat is onze grote wens....

IMG_2870.JPG

IMG_2883.JPG

IMG_2886.JPG

Dit is Wally

IMG_2891.JPG

Froemel had meer zin om te poseren....

IMG_2902.JPG

IMG_2909.JPG

 

Dieren zijn dankbaar en trouw.... je krijgt er zoveel voor terug, echt waar...

Wij wensen al onze Blog bezoekers een fijn nieuwjaar toe met alle geluk die je wensen kan, en veel warmte vriendschap en liefde om je heen,  samen met de diertjes een betere mooiere wereld, want samen staan we sterk.

 

 

 

18:44 Gepost door Whiskers Vrienden in dieren, Ferdie Froemel van Liesbrit, Katten, Kittens, Liefde, Vrije tijd, Wally en Ferdie, Web, whiskers | Permalink | Commentaren (2) | |  Facebook | |

Commentaren

Gelukzakken zijn het onze poezels, lekker op de verwarming of in de zon achter het glas. Arme diertjes die steeds maar in de kou moeten vertoeven. Je mag er niet teveel aan denken want anders ga je wenen. De onze weten echt niet hoeveel geluk ze hebben in hun poezenleven.

Gepost door: Brenda | 19-01-15

Reageren op dit commentaar

Hallo Brenda,


Ja hadden alle dieren maar zoveel geluk als die van ons, we zouden ze het van ganser harte gunnen, want sommige mensen beseffen niet hoeveel je ervoor terug krijgt, van liefde vriendschap en lieve kopjes.... ;-) en onvoorwaardelijke trouw. dat is onze wens.... dat elk diertje zoveel geluk mag hebben. Knuffel voor jou van je twee vriendjes en een aaitje voor Witse.

Gepost door: Martine | 19-01-15

De commentaren zijn gesloten.