01-02-15

Guus in memoriam

 

12.jpg

 

 

Dit  weekend het droevige nieuws ontvangen dat Guus de halfbroer van mijn Wally is overleden.

Omdat Guus al enkele jaren herplaatst is , ben ik het directe contact jammer maar helaas  met deze lieverd wat verloren,  maar diep in mijn hart was hij steeds aanwezig als zijnde een broer van Wally en een knappert.

 

11.jpg

 

Guus is geboren in 2009 en helaas maar 6 jaar geworden,ik verwijt mezelf nog steeds dat ik toen-der-tijd de moed en het lef niet had hem zelf te adopteren nadat hij herplaatst werd,  maar door  mijn persoonlijke  omstandigheden  verhuis naar Belgie  en een Rottweiler erbij  was ik al bang dat die stress al voldoende zou zijn voor mijn twee katten, en durfde ik het avontuur Guus er nog bij... niet te nemen....

 

10.jpg

 

Ach ja gedane zaken nemen geen keer, het leven gaat door en  wat voorbij is kan niet overgedaan worden.

 

9.jpg

 

Ik hoop dat Guus toch een liefdevol leventje heeft gehad bij zijn toenmalige adoptie familie, want ik kon het contact  niet verder  houden.... deze  mensen lieten dat niet toe.

 

8.jpg

 

 

Sommigen zien betrokkenheid liefde voor een dier als bemoeizucht....

Enfin, lieve Guus ik zit hier met tranen in mijn ogen, alsof je ook eentje van mij was, diep in mijn hart had jij  ook een speciaal plekje, ik heb waanzinnig veel mooie  foto's van jou , en de tijd die ik niet had, het ging allemaal ook zo snel..... zat je wel altijd in mijn hart en gedachten,  elke keer als ik naar Wally kijk wist ik dat hij nog zo'n mooie broer ergens wonen had.....

 

7.jpg

 

 

Lieverd  ik hoop dat je voor altijd je rust hebt gevonden.

 

6.jpg

 

 

 

Meer Guus foto's zie onderstaande link....

 

?s=guus

 

5.jpg

4.jpg

3.jpg

Mei 2009 Kleine Guus 2015 = 6 jaar geworden.JPG

Een jonge Guus van de goeie Genen,

Hij leek wat temperamentvoller dan Wally, doch Wally is  soms ook een temperament katertje.... doch een echte knuffelbeer.

(Als hij er zin in heeft Zoenen )

Heel veel sterkte en steunknuffels voor wie Guusje ook gekend heeft en mist.

images.jpg

images1.jpg

18:49 Gepost door Whiskers Vrienden in dieren, Katten, Kittens, Liefde, Wally en Ferdie, Web, whiskers | Permalink | Commentaren (2) | Tags: guus, katten, britslanghaar, blh | |  Facebook | |

Commentaren

Als laatste eigenaar van Guus wil ik hier toch graag op reageren, wij hebben namelijk nooit aangegeven geen contact te willen en hebben zelfs laten weten dat iedereen die Guus in huis heeft gehad welkom was om te komen kijken hoe het met hem ging. Hij heeft in ieder geval een goed een liefdevol leven bij ons gehad en we missen hem vreselijk... mocht iemand met vragen zitten over hem of graag recente foto's van hem willen zien hoor ik het graag!

Betrokkenheid en liefde voor een dier zien wij zeker niet als bemoeizucht, ik denk eerder dat het hier om miscommunicatie tussen mensen gaat.

Gepost door: R. van Es | 02-03-15

Reageren op dit commentaar

Beste Van Es,

De mensen die Guus eerst hadden geadopteerd (na zijn herplaatsing) en waar hij toen weer herplaatst werd, hebben alle contact verbroken, nadien kon ik nooit meer achterhalen bij wie Guus was.... ik begrijp dat uzelf hiervan nooit op de hoogte bent gebracht . Het is helaas met veel emoties gegaan, en nu wil ik dit hoofdstuk ook liever sluiten, het heeft veel pijn gedaan, en als hij bij jullie gelukkig was, zoals u schrijft en op uw woord ook geloof, is belangrijkste ... toch ?

Gepost door: Martine | 02-03-15

De commentaren zijn gesloten.